Träning & Hälsa

Nypt i rumpan

Nypt i rumpan av en kund………. Nej, det var inte så utan det var Fredrika som varit och haft ett spinningpass på gymet. Men jag trodde först att det var min kund och vart väldigt ställd tills jag fick syn på den skyldige.

Sitter nu och får i mig lite näring idag iform av kycling, grönsaker och ris starkt och väldigt gott. Ska strax ge mig ut i gymet igen där jag ska fortsätta att testa dom nya maskinerna vi fått. Vi har fått helt nya Star trec maskiner till det ena gymet.

Mina kollegor tycker att jag ska skriva om dom i mín blogg och som dom vill här kommer ett inlägg om min kära kollega Thomas Skoglund, en grym kille men när han kommer in och berättar att han gått i skolan hela dan. tränat själv och sen haft en kettlebellsklass på det och sen utan att duscha slänger på sig dom vanliga kläderna och ska åka iväg. Samtidigt som han säger att jag borde skriva om honom i bloggen så får han skylla sig själv att det blir det jag nämner 🙂 Men jag lovar Thomas att jag ska skriva något snällare om du ger mig lite schyssta tips om kettlebellsträning.

 

Kettlebells

Kettle Bells Image