Träning & Hälsa

Ensam….

Nu sitter jag ensam på en restaurang i Alvik, känns ju inte helt rätt. Men har man en dotter som vill gå på disco och det är i Bromma så får man snällt skjutsa och att jag skulle vänta på henne på discot finns ju inte. Hon skäms inte för mig och vill gärna att jag kommer och hälsar på i skolan och på andra aktivite men vid disco så går tydligen gränsen och det är ju helt ok att inte villa ha med mamma på disco.

Eftersom jag kör bil så är det ramlösa om gäller eller det var inte ens det jag fick utan soda vatten från en barpistol. Sen blir det faktiskt en 3 rätters då jag har ett par timmar att slå ihjäl.

Tog med mig en ny bok jag köpt som heter “Funktionell träning -övningar gjorda för din kropp” skriven av Magnus Ringberg Tänkte ni skulle få ta del av lite av innehållet lite senare. Som jag skrivit tidigare så jobbar jag otroligt mycket just med funktionell träning. Sen tror jag att jag är den enda som sitter själv på en restaurang och äter 3 rätters, dricker vatten och läser en träningsbok en fredagkväll.