Träning & Hälsa

Alla kunder

Haha, alla kunder idag har avbokat och just alla mina kunder har blivit sjuka, är inte det konstigt i denna julstress….. Sjuka eller inte så har jag inte ens visat mig på jobbet än idag men ska förbi en sväng snart. Håller på att packa och planera dom närmsta dagarna så allt som ska till olika ställen kommer till rätta ställena. Det är intet så jag längtar efter att jul och nyår är över. Sen är jag lite stressad över att jag måste rensa mitt förråd i Solna för att hitta allt jag saknar nu när vi äntligen kommit iordning i lägenheten. Sen måste jag ju försöka hitta lte sommarkläder tills vi åker till Thailand. Lägger in lite bilder från hotell Six Senses som vi kommer att bo på. Hotellet har också en egen ö som bara hotell gästerna får besöka.

Utsikten från en av poolerna

Gym finns som tur är

Six Senses är världskända för sina spa behandlingar

En av restaurangerna

Hotellets egna ö