Träning & Hälsa

Hem till Mamma

13 tappra damer kom till vattengympan imorse, imponerande. Trodde inte att det var målgruppen som tog sig iväg i all julstress kl 07 på morgonen för att träna.

Jag håller på att packa ihop lite saker som ska med hem till mamma (läs mycket saker då alla julklappar ska med) Men innan det så ska jag och Karin äta och det blir en provrätt jag lagat inför våran detoxkur i januari.  Tiden mellan 2-16 januari kommer att vara noga planerade med allt från detox, behandlingar, träning till alternativa saker så som min nyköpta spikmatta. Så nu har jag avslöjat lite så nu finns ingen återvändo. Ni kommer ju såklart få följa allt i bloggen. När jag är klar så är det bara att ni kör igång eftersom då vet ni efter min tid vilka fällor man ska undvika och vad som är jobbigt osv