Träning & Hälsa

Hemvändardagen

Nu är det dax för den klassiska “hemvändardagen” som ni vet vid det här laget så är jag ju i Örebro min gamla hemstad sådär snart en 10 år sen men vid jul så är det ju ganska vanligt att vi som ej är infödda Sthlmare återvänder till ev familj som finns i gamla staden och så även jag. Dom här kvällarna brukar vara helt galna iaf i Örebro eftersom att alla ska ut denna kväll även alla Örebroare plus dom som bara går ut en gång/år och det är på juldagen. Så varför ska jag då ut och trängas jo för att det brukar vara så kul att träffa alla “gammla vänner” kan väl igentligen inte kalla dom vänner och knappt bekanta heller längre men kul är det iaf, så det så.

Så jag har just gjort mig klar och satt på mig min lilla prinsesskrona och ska ta bilen in till stan. Antar att jag inte är ensam om att ska ut denna kväll så önskar jag er en toppen kväll oavsett om det är hemma i soffan eller på stan.

Det roliga är att jag ska tillbaka till det stället som jag skrev om sist jag var i Örebro (Frimis) som hade den sämsta servicen jag varit med om på hur länge som hellst men jag ger dom ett försök till.

Frimurarlogen – Frimis

Se hela bilden