Träning & Hälsa

Nyårsafton

Nyår firades med 18 vänner från 3 olika kompisgäng hemma i Emils föräldrhem med adress Viggbyholm i Täby.

Emil, Johanna och Fanny stod för meny och matlagning

Förrätt: Avcado med skaldjur och sparris

Varmrätt: Ute grillat kött alt. kyckling med potatisgratäng, sallad, hembakat bröd (Linda hade bakat) och flertalet olika tillbehör

Dessert: Vitchoklad gratinerade frukter med vanlijglass

Kaffe och avec

Jag och Linda stod för bordsplacering och töntiga lekar. För att hitta sin bordsherre/bordsdam fick man en liten pressentation av denna och sen var det bara ett mingla på och försöka ta reda på vem det var, ett bra sätt att hinna prata med alla. Pressentationerna kanske inte var dom snällaste men det var lite tanken för allt det vanlia som jobb, vart man bor och intressen får man ju alltid reda på ändå. Ex på pressentation

“Cyklar liggandes när hon inte hånglar men taxichaffören efter en dryg kväll på krogen”

“Fd lyxfru nu bosatt på Malmskillnadsgatan och hårt jobbande inom dockusåpabranchen”

“Han far fram som en haj och levererar sex… i födelsedagspressent”

“Han är ofta väldigt på men lyckas väldigt sällan få”

“Stolt vegitarian på dan men inte efter ett par glas på stan”

“Killen som slapp lumpen pga ett exem på långfingret”

Ja, jag tror att ni är med på den låga nivån…….. Efter maten var det tips runda, jätte kul tänker ni men det här var en speciell tipsrunda. Självklart var nivån låg även här frågorna kunde vara -Vem suger bäst? och alternativen var namn på folk på festen. Så det var ju bara att kryssa hej vilt eftersom ingen visste svaren utan dom tävlade man fram lite senare. Tävlingen till frågan över var att inte värre än att suga i sig en drink så snabbt man kunde med ett sugrör.

Eftersom jag jobbar som PT så var det en fråga som löd -Vem är mest uthållig? och tävlingen var att utan att veta vad man skulle göra fick dom 3 killarna som var alternativen välja varsin tjej, sen var det bara att sätta igång att göra knäböj med tjejen i famnen.

När mat och lekar var klara så var det dax att dra sig ner till vattnet och skjuta fyrverkerier och skåla in det nya året. 

Alla till bords 

 

Tävlingar i full gång