Träning & Hälsa

Årets förska kund

Jag själv blev min första kund i år då jag PW på morgonen och sedan fortsatt planera min detox som jag börjar med idag ni kommer att få följa den här på bloggen.

Jag har gjort vårat hälsotest på jobbet och ska se vilken skillnad mitt upplägg kommer att göra. Jag kommer att gå på detox till 12:e (ev 14:e) januari sen vänja tillbaka kroppen lite i till mer normal kosthållning för att sen åka på semester till Thailand i 2 v. Efter det har jag ett helt ändrat träningsupplägg för mig själv. Då jag innan tränade ca 25 timmar i veckan eftersom jag hade så mycket klasser i veckan.

Men det kroppen gör när den tränas för mycket och för enformigt är att den “stannar” i utveckling ingen muskeluppbyggnad eller fettförbränning. Blir den dessutom övertränad så bryter den ner muskelmassa och sparar på fettet. Sen kan du får symtom som tex trötthet, sämre imunförsvar och viktuppgång. Så jag kommer bara att leda ett rumpa/lår, en dansaerobic och ett fys pass på måndagar och en boxningsklass på tis sen är det bara min egen träning som gäller resten av veckan. 

Min andra kund för året ska jag ner och ha nu på Balane