Träning & Hälsa

Meny dag 5

Hur går det igentligen att detoxa såhär långt?

Idag har jag sluppit huvudvärken vilken är en otrolig lättnad. Förövrigt känner jag mig pigg just nu och min hy ser bättre ut, jag sover ca 9 timmar/natt vilket gör att mina svarta ringar runt ögonen nästan är borta dessutom har jag gått ner 1.2 kg. Jag har ingen hungerkänsla och jag har vant mig vid kosten. Saknar knappt salt och smågodis fast ska erkänna att det var frestande med ett glas vin igår men har jag gett mig in i nåt så gör jag det 110%

Sen ska jag berätta att jag känner mig som en liten prinsessa men det kan ju ha med alla älskade människor jag har omkring mig. Som ni har fårstått vid det här laget har ju mina nära och kära utökats med en speciell person som gör min väldigt glad.

Mat idag då:

Frukost: exotiskfruksallad med mango, physalis, banan, melon, pinjenötter och soyayoghurt. Lakrisrot-te och apelsinjuice

Lunch: avocadosallad med olja och balsamvinäger. Efter maten ett grönt myntate

Mellnmål: pumpakärnor

Middag: honung och kokosgratinerade blandade frukter

Jag har desutom från igår lagt till min spikmatta i vardagen och imorgon ska jag gå till hälsokost och köpa lite produkter som är avsedda att hjälpa till vid en detoxkur.