Träning & Hälsa

Jobba?

Är det idag man ska börja jobba på riktigt? Kanske det, så det är väl bäst att sätta igång då.

Jag ska göra klart mina klasser och det är igentligen musiken som är det jobbiga för mig då jag inte har så mycket koll på musik. Jag lyssnar på det jag tycker är bra sen vet jag inte vilka eller vad det är. Så när jag ska bränna ihop musik till klasserna så vet jag inte riktigt vad jag ska leta efter. Antar att jag får besöka några vänner som har mer koll på det än vad jag har. Om det är någon av er som har förslag på musik så skriv gärna. Jag behöver musik till allt från boxning, spinning, aerobic till core och styrkeklasser.

Sen ska jag ringa runt till massa kunder, nu när alla helger är slut och då är det hög tid att sätta igång med träningen om man inte varit duktig över jul och nyår. Jag vet också att vi kommer ha ett stort gäng med nya kunder såhär på nya året och hoppas att dom är grymt sugna på att sätta igång med träningen.