Träning & Hälsa

Grammis

Denna dag har varit galen, hur mycket att göra som helst. Jag ska vara ärlig och berätta att jag fuskat idag, jag hann inte äta lunch och ingen träning heller, men har fått en massa saker gjort.

Bl.a. var jag förbi min dykskola Grodmansskolan, kollade där om det fanns någon möjlighet att bli klar med mitt dykcert innan Thailand och det fanns det. Så jag kör igång igen imorgon med teorin och bassängdyk hela helgen. Utedyken blir nästa helg, kallt men har hört att det som inte dödar det härdar.

När jag nästan hunnit klart med det jag skulle idag var det bara att stressa hem, var tvungen att hinna laga mat åt Izabella och göra mig iordning för grammisgalan,  även om jag inte tänkt nåt annat jeans och en blus.

Grammis var ok, men tycker att Hovet där det hölls är för stort. Läktarna är inte mer än halvfulla och massa publik gick under kvällen. Mycket tror jag för att man knappt såg scenen och det var inget tryck på publiken då den var utspridd över stora ytor. Även om man med scen kanske inte kan ha lika mycket parkettbord på Cirkus (vilket inte verkar behövas då flera gapade tomma)  tror jag att Grammis gör sig bättre där.

Berndt, Lina och Kim innan Grammis