Träning & Hälsa

Disco

Just nu sitter jag och funderar på hur jag bäst ska få ihop dagen. Jobba, handla sista sakerna innan fredagen då Izabella fyller år, hinna träffa Karin och jobba igen.

Finns det någon som har förslag på hur och vart man kan ha kalas på Lidingö kan ni ju alltid säga till (dock ej bowling)

Izabella har valt att gå kvar i sin gamla skola på Lidingö trots att vi flyttat till stan, men det funkar bra att pendla.

Nu ska hon iaf ha kalas och hennes önskan är att hyra fritidsgården och ha disco. Men som förälder så känns det inte helt 100 då det vilar ett stort ansvar på mig.

Jag har inga problem med att vara “vakt” åt hennes klass men sen så vet man ju aldrig, ryktet sprids att det är disco på fritisgården och helt plötsligt är halva högstadiet där och ungar som springer ut och in (Man har man ju själv gått i högstadiet….) Det är delvis ny klass i år då hon börjat högstadiet och jag känner inte heller alla elever.

Skulle mycket hellre ha det organiserat av något ställe. Vad gör jag?