Träning & Hälsa

Åhhhhh SUCK

Jag skulle laga lunch, rödbetor men chevré ost i ugn och på samma gång skulle jag fixa till melliset som skulle bli rödbetssoppa.

Men jag glömde självklart bort rödbetorna på spisen så dom brändes vid och med andra ord blev det inget kvar att göra soppa på heller. Hungrig som attans började jag bli och letade lite halvdesperat i kylen efter något nu enkelt att laga till.

Kokt ägg med en yoggiröra med purjo, dill och lime verkade bra, men ville ha något mer då det ändå är lunch jag skulle äta. Hittade en halv halloumiost som jag steker till det, toppen!

Men tror ni inte att jag lämnar spisen än en gång och bränner osten… så till lunch blev det kokt ägg med yoggiröra.

Tror bestämt att jag får fylla på med en shaker innan mitt träningspass med min PT kollega Sussi.

Träningsupplägget har jag lagt över på henne idag det enda jag önskade var en konditionstopp i programmet. Jag hade träningsfri dag igår med undantag för sjukgymnasten och kommer bara köra ett spinningpass imorgon.