Träning & Hälsa

Vad f*n ger dom rätten att förstöra för andra?

Har ganska nyss kommit hem ifrån jobbet och slog på TVn där efterlyst var i full gång. Jag blir så jä**a förbannad på människor, vad f*n ger dom rätten att förstöra andras liv?

Jag skulle önska att det fanns en internetsida där man kunde välja område och tidpunkt för där man själv befunnit sig och kanske sett något misstänkt men inte tillräckligt för att man ska ringa polisen. Där man skulle kunna se om det skett något brott som man då kan lämna tips på.

För visst händer det att jag ser saker som jag inte tycker verkar helt normalt men hur skulle det se ut om jag och alla andra ringde polisen stup i kvarten så fort man kanske trott att man sett något som många gånger säker inte är något. Såna resurser tror jag inte att polisen sitter på.

Men kan man gå in på en internet sida och se om det begåtts något brott eller bara kunna göra en anmälan om misstänkta saker. Polisen ska självklart också kunna solla och söka bland tipsen för att få fram eventuell information som dom söker. Sen kan ju polisen höra av sig om dom tycker att det verkar relevant.