Träning & Hälsa

Shopping och skor

Nu har jag och Izabella kommit hem från våran lilla shoppingtur. Izabella fick jacka, mössa, örhängen, byxor, tröja och lite annat smått. Jag fick inget….. 🙁  Ja ja för denna gång det var ju faktiskt för Izabellas skull som vi åkte och handlade

Jag roade mig med att fota mig själv när Izabella provade kläder

 

Här är ett smakprov på Izas kläder (jackan, mössan och örhängena)

 

Sen kom ett kort med på en liten del av mina skor av nån anledning….!!! Men vem gillar inte skor. Haha, fast jag inser nu att jag ska sortera skorna efter dom jag använder och inte. Jag har ju lyxen att ha ett helt rum som jag bara använder till kläder, skor, smycken, väskor, smink och allt annat som man bara är tvungen att ha…. Så jag behöver inte tänka att det ska få plats utan har bara en massa hyllor med skor, ställningar med kläder och förvaring till allt annat.