Träning & Hälsa

Vik, gym, film o indiskt

Oj oj vad sent jag kom hem idag då. Var på gymet i Solna och körde 2 stycken klasser en pump och en core har klasser där varannan söndag även om det så gott som har blivit varje söndag då hon jag delar med har haft en söndag sen vi startade höstschemat. Resten har hon vikat bort…. till mig såklart! En av mina sämsta egenskaper att jag kan inte säga nej till jobb. Tränar på det men det går trögt. Men jag vet vem som får hjälpa mig när jag behöver vik. Även om jag väldigt sällan behöver vik, men nån dag kanske till och med jag borde ta och vara ledig 🙂

Efter gymet så kostade jag faktiskt på mig att åke hem till en kompis och kolla på film, det händer inte för ofta i mitt liv men riktigt skönt med filmkväll och indisk mat.

Hörs imorgon då jag kommer börja skriva om fettförbränning