Träning & Hälsa

Gratis Personlig Träning

Vill du ha en gratis personlig träningstimme på Balance? Skriv till mig här på Finest.se så kan du få chansen att komma till Balance på torsdag och köra personlig träning med mig. Jag kommer att anpassa träningen efter dina behov, svara på dina frågor, ge tips och idéer om träning.

Idag var jag på gymet kl 06.30 och skulle ha kund kl 07 som i sin tur avbokade kl 06.40… den känndes tung när jag inte var inbokad fören kl 10 på ett annat ställe….. Nu sitter jag fortfarande på Balance men ska snart ta mig iväg till DnEx och köra ett boxningspass sen avslutar jag arbetsdagen på söder med en dansaerobicklass. Direkt efter det ska jag slänga mig på tunnelbanan för att hinna hem till Lina för att se Uggly Betty och DHW. Jag hoppas såklart att Izabella och Lina har fixat lite mat till mig när jag kommer.

Vart just tvingad av min kollega John att skriva att jag just fick sällskap av en otroligt snygg kille i vårat PT rum som han just kom in i…