Träning & Hälsa

Funktionell träning

Något jag brinner för och tycker är super kul innom träning är funktionell träning och idag lyckades jag hinna med en föreläsning i detta ämne. Men eftersom föreläsningen inte var riktad till oss som jobbar med träning var den ganska basic och det var inget jag inte visst men det är alltid bra med repetioner. Men det var ett undantag och det var att man tydligen har tagit fram en skal på hur mycket ländryggen belastas i olika positioner med ett referens nummer på stående med bra hållning. Sen fick jag en idé till nya övningar vilket var kul. Praktiserade dem på en av mina kunder idag och det gick jätte bra och jobbigt som attans 🙂

Har haft min favvo från 3 butiken idag (ni vet han söta fast för unga som jag skrivit om förut ;), vart impad av hur stark och uthållig han var hoppas dock att dom för honom nya övningarna ger lite känning imorgon.

Angående min flytt är nästan alla saker på plats i förrådet, sen ska 12 säckar med skräp ska bort, har endel möbler kvar som oxå ska bort sen har jag skänkt 7 säckar och 6 kartonger med kläder plus ytterligare 4 säckar med leksaker till Hoppetsstjärna som är en hjälporganisation. Känndes skönt att veta att kläderna äntligen kommer att komma till användning.

Nu är det dax att stänga gymet så hörs snart igen