Träning & Hälsa

Snurrig

Hur snurrig får man vara? Jag har just avslutat min sista klass idag och snurrigare instruktör fick man ju leta efter. Jag är så himla trött så jag tror inte det vart nåt rätt på den klassen som tur är så är det idel gamla stammisar och jag kunde skämta bort min snurrighet. Jag kunde inte hålla reda på höger och vänster överhuvudtaget (ja, visst erkänner att jag har svårt med det i vanliga fall oxå men detta var extremt) Sen står vi och sträcker ut baksidan på låret (M. Hamstring) och jag ska be gruppen att byta ben ist ber jag dom byta låt och sådär höll det på….. Ni förstår vad jag menar med snurrig, men som straff för att jag var som jag var, så fick dom köra extra hårt, haha kunde dom gott ha!

På min dansaerobic tidigare idag på Ericsson så har jag en man som heter Lars som alltid är med och inte bara kul att han är där, utan han är alltid så snäll och har bränt av en massa olika dansföreställningar till mig. Har inte hunnit kolla på den jag fick idag men på cdn står det att det ska vara bl.a. Abbalett och Fröken Julie (Fröken Julie för mig är en pjäs men googlade det och det visade sig att det oxå var både en balett och en operett) Kollar nog på den på tåget ner till mamma i helgen

Nu är det hög tid för mig att sova som ni förstår