Det är så lätt
På något konstigt sätt känns det enklare att laga mat här. Det räcker med att länga ihop en ost och charkbricka så har man en lunch, eller då gör jag en variant av flat bread och slänger på lite getost, cocktailtomater, ruccola och olivolja. Hemma blir det mer att man lagar mat och då tar det helt plötsligt mycket längre tid.
Idag gjorde jag en tortillawrap med mozzarella, kyckling och grönsaker och igår blev det charkbrickan på bilden till lunch på terrassen.
Kul att gå i olika mataffärer
Sen tycker jag att det är kul att gå i olika mataffärer när jag är utomlands men hittar alltid nåt som är lite extra kul. Ja eller som det jag hittade häromdagen som var oätligt enligt mig. Jag trodde det skulle vara någon form av getost fast i portionsförpackningar, smart tänkte jag då förstörs den ju inte om jag bara ska använda lite. Men när jag öppnade den och skulle ha den till maten så vet i tusan vad det var för smaklös smet jag fått tag på.