Resa

Fortsatt semester i Åre

Åre året runt

Förutom aktiviteter så har vi hängt med familjen och besökt en massa goda restauranger. Ett extra stort plus till Vinbaren, Boquerian och Fjällgården där hundarna är välkomna. Vårt förra besök var vi även på Granen där hundarna fick följa med även då.

Enda dagen fick vi middag hemma hos syrran och Tomas. Tomas är ju kock så det är lite extra lyxigt. Den middagen hamnade på min Instastory. Där var även deras barn, hunden Gibson, min mamma och Reidar.

Vi var även två gånger på Vinbaren, två gånger på Boquerian, Wersens fick bara ett besök dels för att man inte får ha med hundar och för att jag tycker att flera andra restauranger är så mycket bättre. Mr French fick bara ett vinbesök och Broken åt vi lunch på. Fjällgården som vi bodde på blev det också lunch på. Fjällgården är ett bra och hundvänligt hotell med fjällen precis utanför dörren. Perfekt att rasta hundarna.

Jag hängde en del med dottern under vårt besök också. Mattias var även på besök plus att vi träffade en hel bunt med vänner i tisdags på Vinbaren. Tror vi var 11 stycken som åt middag ihop.

Det fanns snacks till hundarna och dryck till oss när vi checkade in på hotellet

Några rätter från veckans restaurangbesök
Gambas, löjrom, buffelmossarella

Tonfisk, gazpacho, helleflundra, burrantina, gulbetor, ryggbiff